Reviews


5 stars after 354 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website kon je niet zien of je 1x of 2x iets besteld had, behalve aan het totaalbedrag. Jammer dat de broodjes slap waren geworden omdat ze warm waren geworden door de warme gerechten. 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodje zoals altijd 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn absoluut favoriete keus voor gezonde en verse maaltijden! En jullie chocolademousse is zooooooo lekker! Ik zou, als ik via de site bestel, graag de mogelijkheid hebben om bij de online betaling, de mogelijkheid hebben om fooi toe te voegen voor de bezorger. Heerlijk eten! 2/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de maaltijd niet echt warm, en miste ik het dille creme fraîche sausje.... Framboos mousse was echt goddelijk!!! 🌞🌞 De rest was ook heerlijk! Dankjewel mannen! πŸ’žπŸ™ 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zoals gewoonlijk. 1/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede portie’s, lekkere smaken en betaalbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/20/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk gegeten bedankt ik kom zeker terug koekje was ook gruwelijk! 1/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd een heerlijk broodje 1/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd op tijd gebracht, was nog lekker warm en smaakte zeer goed! Zeker aan te bevelen! 1/14/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker een aantal jaar niet meer besteld en zoals ik me nog goed kan herinneren: SUPER LEKKER!! 1/11/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/8/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/6/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, zoals altijd. 1/3/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker en vriendelijk! 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn weer erg lekker. 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Toch weer na een slechte bestelling op dinsdag die beloond werd met een coupon van de helft van de bestelprijs opnieuw op woensdag besteld . De pasta was wederom koud en smaakloos . Dit keer pasta knoflook besteld maar er was een sprankje knoflook te bekennen ( zijn ze vergeten denk ik ) . De panini pulled chicken was wel lekker . Helaas geen goed beeld hier meer bij. 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 12/27/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e kerstavond zou eten om 16.45 uur worden bezorgd. Het is nu 22.11 uur en we hebben nog geen eten ontvangen. Hele avond telefonisch proberen te bereiken, maar niemand neemt de telefoon op. Geen eten ontvangen, geld wordt teruggestort neem ik aan binnen enkele dagen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/20/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!! 12/20/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. Goed gedaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. De tiramisu is de kers op de taart. 12/16/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en hele goede service. De aardappelpartjes zijn ook een fijne afwisseling met de toch standaard friet die je vaker krijgt bij thuisbezorgd eten. Mocht je niet weten waar je moet bestellen, dan is dit een aanrader. 12/16/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. Jullie mogen nog een keer voor me koken (;o) 12/13/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt altijd!! 12/10/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie. "Ik kom graag een keer terug" Gerdie Maarleverd 12/9/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals atijd was het weer erg lekker. 12/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! Tot de volgende keer. 11/29/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk en snel geleverd 11/23/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, vriendelijke bezorging. Prima, dus. 11/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer n heerlijk broodje ! 11/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. De beste broodjes die ik in Arnhem heb gegeten! En daarbuiten ook. 11/9/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere broodjes, maar dat wisten we al! 10/28/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
jammer genoeg was de boerenkool niet geheel gaar en de verhouding aardappel/boerenkool klopte ook niet. De worst was heerlijk. Vorige keer was de boerenkool stamppot wel erg smakelijk. De bezorger vertelde dat het druk was, dus misschien dat het gehaast klaar gemaakt was? 10/23/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerecht (pasta) is heerlijk alleen elke bezorging weer lauw ipv lekker warm 10/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker. Zoals gewoonlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog een keer heerlijke broodjes! 10/11/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekkere broodjes, maar daar zijn we aan gewend. Doen we dus gewoon nog een keer! 10/9/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, vriendelijke bezorging, wat wil een mens nog meer? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Uitstekende kwaliteit, als verbeterpunt wellicht een indicatietijd qua bezorging. Nu stond de bezorging +/- een half uur op onderweg. 10/1/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren weer prima. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik er niet eentje meer heb besteld! 9/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Bliksem Vers 5 stars after 354 reviews
Bliksem Vers