Reviews


5 stars after 374 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zoals altijd! 3/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 3/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta pesto besteld. Was heerlijk! Hoofdgerecht was ik meer dan voldoende. Aanrader! 3/5/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/2/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor het eerst in tijden dat ik laat leveren. site zag er goed uit. bestelde een kapsalon puled chicken extra vlees. kwam op tijd binnen etc. maar wat krijg je weinig. was wel lekker maar bakje was half vol naar mijn idee. en dan voor zo'n prijs? voelde als een halve kapsalon voor de dubbele prijs. beetje jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bezorging anderhalf uur duurde ipv de aangegeven 45 minuten. De bezorger was wel zeer vriendelijk en het eten was lekker. 2/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 2/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verse broodjes. Panini ham/kaas zat nauwelijks kaas op, mede daardoor nogal duur!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker! 2/16/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig zoals altijd! :) 2/10/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging, lekker gegeten! 2/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website kon je niet zien of je 1x of 2x iets besteld had, behalve aan het totaalbedrag. Jammer dat de broodjes slap waren geworden omdat ze warm waren geworden door de warme gerechten. 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodje zoals altijd 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn absoluut favoriete keus voor gezonde en verse maaltijden! En jullie chocolademousse is zooooooo lekker! Ik zou, als ik via de site bestel, graag de mogelijkheid hebben om bij de online betaling, de mogelijkheid hebben om fooi toe te voegen voor de bezorger. Heerlijk eten! 2/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de maaltijd niet echt warm, en miste ik het dille creme fraîche sausje.... Framboos mousse was echt goddelijk!!! 🌞🌞 De rest was ook heerlijk! Dankjewel mannen! πŸ’žπŸ™ 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zoals gewoonlijk. 1/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede portie’s, lekkere smaken en betaalbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/20/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk gegeten bedankt ik kom zeker terug koekje was ook gruwelijk! 1/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd een heerlijk broodje 1/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd op tijd gebracht, was nog lekker warm en smaakte zeer goed! Zeker aan te bevelen! 1/14/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker een aantal jaar niet meer besteld en zoals ik me nog goed kan herinneren: SUPER LEKKER!! 1/11/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/8/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/6/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, zoals altijd. 1/3/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker en vriendelijk! 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn weer erg lekker. 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Toch weer na een slechte bestelling op dinsdag die beloond werd met een coupon van de helft van de bestelprijs opnieuw op woensdag besteld . De pasta was wederom koud en smaakloos . Dit keer pasta knoflook besteld maar er was een sprankje knoflook te bekennen ( zijn ze vergeten denk ik ) . De panini pulled chicken was wel lekker . Helaas geen goed beeld hier meer bij. 12/30/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 12/27/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e kerstavond zou eten om 16.45 uur worden bezorgd. Het is nu 22.11 uur en we hebben nog geen eten ontvangen. Hele avond telefonisch proberen te bereiken, maar niemand neemt de telefoon op. Geen eten ontvangen, geld wordt teruggestort neem ik aan binnen enkele dagen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/20/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!! 12/20/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. Goed gedaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. De tiramisu is de kers op de taart. 12/16/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en hele goede service. De aardappelpartjes zijn ook een fijne afwisseling met de toch standaard friet die je vaker krijgt bij thuisbezorgd eten. Mocht je niet weten waar je moet bestellen, dan is dit een aanrader. 12/16/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker. Jullie mogen nog een keer voor me koken (;o) 12/13/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt altijd!! 12/10/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie. "Ik kom graag een keer terug" Gerdie Maarleverd 12/9/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals atijd was het weer erg lekker. 12/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! Tot de volgende keer. 11/29/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Bliksem Vers 5 stars after 374 reviews
Bliksem Vers