Reviews


5 stars after 71 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd😊, pasta was erg lekker. Broodjes waren wat klef, is normaal bij fastfood bezorging van snackbar, maar hier niet verwacht. Zou de volgende keer pasta of salade bestellen. Smaak was wel oké. Na eten kapsalon extra vlees, moest mijn man tot zes keer naar de wc, vanwege darm klachten.🙊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De salade was okay, vond het jammer dat mijn opmerking niet op tijd werd gelezen. Verder was de bestelling prima op tijd :) 8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie zijn een klant kwijt! ik heb dit ook aan de bezorger meegedeeld! 7/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heeerlijk 7/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag onze bestelling met bonnummer 33322 ontvangen voor de lunch, we misten 2 panini’s pulled chicken. De bezorger heeft jullie direct gebeld dat we er 2 missen, zelf ook gebeld, en ze zouden worden nageleverd. Uiteindelijk kwam de bezorger en die had maar 1 panini bij zich. Dus weer gebeld door de bezorger en er word nog 1 panini gebracht. Deze panini bleek redelijk aan de lauwe kant en niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Uiteindelijk is de 2e panini ook gebracht met daarnaast een aantal American cookies als troost! Dank je wel. 7/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Om uit te proberen heb ik enkele gerechtjes besteld. Paddestoelensoep was een voor mij iets te zoute heldere bouillon met wat (wel verse) paddestoelen. Hadden ze op de site mogen vermelden dat het een heldere soep was, want ik verwachtte een gebonden soepje. De panini met pulled chicken was goed gevuld, en smaakte goed. Alleen zal ik geen broodje meer bestellen omdat deze bij aankomst al doordrenkt is met de jus/vocht etc. Dan wordt het toch een slappe hap. De spare rib was prima, maar die smaakte hetzelfde als die ik wel eens bij het wc Kronenburg haal, dus vond de prijs/kwaliteitverhouding niet juist. De mango smoothie smaakte lekker fris. De website ziet er goed uit en bestellen gaat easy. Er staat nu niet eens een jongeman voor de deur met helm op die al weer op zijn scooter is verdwenen voordat ik hem kan bedanken, maar een vriendelijke mijnheer in een nette schort alsof hij rechtstreeks van een restaurant komt en netjes wacht totdat ik mijn bestelling in ontvangst heb genomen. Ik ga de volgende keer een van de menu's uitproberen, want dit bedrijf straalt toch een vriendelijkheid en professionaliteit uit en je kan zien en proeven dat de gerechten met zorg zijn gemaakt. 7/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, helaas niet warm meer (jammer!) 7/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg lekker! voor mij persoonlijk alleen veel te veel rucola, maar dat kon ik er vrij makkelijk afhalen 7/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, zowel lunch als diner. Top kwaliteit en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd. Verder nog complimenten over de duidelijke website. Je weet wat je besteld en hoe groot je portie moet zijn. 6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en lekker vers 😀 6/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed, enige kanttekening die ik heb is ik had extra vlees maar leek meer extra aardappel te zijn, of als dit al veel vlees was hoe weinig krijg je anders? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker, de aardappelpartjes waren alleen niet zo, taai en niet warm. voor de rest was het weer erg lekker. 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke broodjes! 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel, super lekker 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mn luxe broodje ossenworst niet zo luxe: ei en pica ontbraken. Wacht nog steeds op afhandeling hiervan na tel. Overleg. De rest was wel prima en lekker. 6/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De receptuur van de spinaziesalade was anders dan vorige keren. Vond het voorheen lekkerder. Maar dat is persoonlijk 6/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, het was heerlijk.en lekker warm. zoals gewoonlijk weer verrukkelijk. gr Coleta 6/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben lekker gegeten, het eten was nog goed op temperatuur. Gezond en niet duur. 5/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed te eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten, goede service. Ze belden dat door drukte ons eten wat later klaar zou zijn en boden drankjes aan “om de pijn te verzachten’, top! Guacamole bij de nacho’s zou nog wel lekker zijn.... 5/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Superlekkere broodjes, echt heel knapperig en rijkbelegd. Jammer dat er bij het maken van een keuze geen plaatje bij het genoemde broodje staat. Ik zou graag een salade als lunch willen bestellen. Deze worden nog steeds niet aangeboden, jammer. 5/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een kapsalon maar dan zonder het gevoel van zelfhaat en dat je aderen zijn dichtgeslibd na afloop. Lekker gegeten én razendsnel bezorgd :) 5/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, thnx weer👌 5/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
DE KWALITEIT WAS TOP; AFLEVERING SPOT ON. Website ook prima zij het dat het niet helemaal duidelijk dat jet dingen kan of moet bij bestellen die overigens niets kosten. Vakwerk. Werd ik echt erg blij van! Eric 4/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding. We bestellen nu regelmatig. Ga zo door. 4/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bliksemlekker! 4/23/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het gerecht Gebakken rijst smaakte goed, maar was gekookte rijst. 4/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer gezond en lekker eten, daarbij snel bezorgd. Helemaal niks op aan te merken. Thuisbezorgd zet ik graag buitenspel, gezien thuisbezorgd een aardige percentage pakt. Daarom ben ik ervoor mensen meer te motiveren via de website direct van Bliksemvers te bestellen. Die motivatie bleef vooralsnog uit. Gezien ik op thuisbezorgd een account heb, kost het meer moeite via de website te bestellen. Voor deze moeite mag bedankt worden. Volgens mij is via Ideal betalen bij Thuisbezorgd gratis, hier kostte het 35 cent, dat mag weinig zijn, toch heb ik nu het idee meer te hebben betaald en extra moeite heb gedaan. Die combinatie zet een rem op vervolgaankopen via de website. Slechts een tip, nogmaals alleen maar sterretjes voor het eten en de nette en snelle bezorging. 4/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd een half uur te laat bezorgd. De ei schil zat nog op het ei. 4/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burger en netjes op tijd bezorgd. 4/8/2020
Bliksem Vers 5 stars after 71 reviews
Bliksem Vers