Reviews


5 stars after 151 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is prima kwaliteit, we moesten er alleen heel lang op wachten (meer dan een uur). Wij hadden de kapsalon en dat was erg lekker. Enige opmerking is dat er in verhouding te veel aardappelen in zaten. 2/27/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk waren de broodjes ook deze keer weer heerlijk vers en rijk belegd. 2/24/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en gezond gegeten, ideaal, meestal is besteld eten toch niet zo gezond maar dit biedt een alternatief 2/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, gezond en vlot! 2/15/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is lekker, de bezorging duurde weer eens veel te lang (2x zo lang als de tijd die wordt aangegeven is echt te lang) en het volgen van de bestelling is echt een lachertje. Er is no way dat de bezorger 45min onderweg is geweest. 2/15/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het is zo jammer dat er niet in Zevenaar wordt bezorgd, anders zouden we veel vaker bestellen. Heerlijke stamppotten en pasta's! Ook vega veel keus! 2/6/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers eten, ruime porties. Mag alleen net wat warmer bezorgd worden. 1/29/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas voor de derde keer meegemaakt dat een bestelling minimaal een half uur te laat komt. Toen we belde waar onze bestelling bleef wisten ze meteen om welk adres het ging. Wel zo netjes om volgende keer te bellen als een bestelling vertraagd is. Ondanks dat de broodjes heerlijk zijn is het, door de zoveelste slechte bezorgervaring, voor ons de laatste keer dat we bij jullie besteld hebben. 1/29/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben echt beter gewend, de rode bietenstamppot was enorm droog! Misschien iets van jus meeleveren? 1/15/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lange bezorgtijd voor 5 broodjes (ipv “binnen 45 min” zoals op de website vermeld wordt, duurde het 80 minuten voor we onze bestelling bezorgd kregen). Maar de broodjes waren wel vers en lekker. 1/14/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere broodjes, zullen vaker direct bestellen bij jullie 1/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ook deze keer weer zeer tevreden! 1/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet erg indrukwekkend. Te zoute boerenkool en de "gebakken" rijst was eigenlijk alleen maar uitgedroogd. Verder had het bakken niet het verlangde effect op de smaak. 12/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben al vaker besteld, Vorige keren waren we echt heel tevreden, deze keer was het helaas duidelijk minder. Het eten was lauwwarm en ietwat "verpieterd". Ik vond de couscous erg zout. Ook kwam de bestelling pas na een uur ipv de afgesproken max 3 kwartier, waar we overigens wel keurig over gebeld zijn. Goede intenties, maar vandaag viel het dus helaas wat tegen... 12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aardige bezorger en stip op tijd. Eten viel tegen, heel erg jammer. Bijvoorbeeld gebakken rijst was plakkerige natte rijst. Erg jammer, had hoge verwachtingen.. 12/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service en goede opvolging van extra wensen bij de broodjes. 12/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke maaltijden. Super bezorging. Gisteren waren ze niet helemaal op tijd (nog geen 10 minuten later!) maar meteen werd ik gebeld en kreeg gratis drankjes aangeboden. Dat is toch echt goede service. 12/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaliter goede ervaring met Bliksem, deze keer echter erg lang moeten wachten wat waarschijnlijk ook de oorzaak was van het niet-meer-zo-warme eten. De kwaliteit op zich is verder goed, dus jammer. 12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg tevreden! 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en voorde derde keer super lekker 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er supersnel en smaakte goed! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! En vlot bezorgd! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slecht en nooit meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top!!! 11/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dieet informatie toevoegen zoals gluten etc. 11/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden! Snelle bezorging en het eten was heerlijk op smaak! Ook was het eten verpakt in duurzaam materiaal, helemaal top!! 10/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten! De keuze voor gezondere maaltijden maakt het ook een aanrader. De eerste keer was de bestelling later dan afgesproken, maar Bliksem Vers belde op om aan te geven dat er vertraging was door drukte en bood daar ook excuses voor aan. Erg netjes. We bestellen zeker vaker! 10/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Yo this was bad. 10/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was minder goed als wat we gewend zijn van bliksem vers. Komt misschien doordat het druk was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappeltjes waren lekker gekruid, de groenten lekker zacht en de pestosaus lekker zacht van smaak. Gerechten niet te zout, precies goed. Bezorging helemaal naar behoren, geen klagen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was alleen vergeten de rucola weg te halen van een broodje zoals ik gevraagd had, verder prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e bestelling bij Bliksem vers. Heerlijke pasta, nu supersnelle bezorging en vriendelijke bezorger. Ga ik vaker doen! 10/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Bliksem Vers 5 stars after 150 reviews
Bliksem Vers