Reviews


5 stars after 117 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaliter goede ervaring met Bliksem, deze keer echter erg lang moeten wachten wat waarschijnlijk ook de oorzaak was van het niet-meer-zo-warme eten. De kwaliteit op zich is verder goed, dus jammer. 12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg tevreden! 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en voorde derde keer super lekker 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er supersnel en smaakte goed! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! En vlot bezorgd! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slecht en nooit meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top!!! 11/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dieet informatie toevoegen zoals gluten etc. 11/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden! Snelle bezorging en het eten was heerlijk op smaak! Ook was het eten verpakt in duurzaam materiaal, helemaal top!! 10/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten! De keuze voor gezondere maaltijden maakt het ook een aanrader. De eerste keer was de bestelling later dan afgesproken, maar Bliksem Vers belde op om aan te geven dat er vertraging was door drukte en bood daar ook excuses voor aan. Erg netjes. We bestellen zeker vaker! 10/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Yo this was bad. 10/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was minder goed als wat we gewend zijn van bliksem vers. Komt misschien doordat het druk was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappeltjes waren lekker gekruid, de groenten lekker zacht en de pestosaus lekker zacht van smaak. Gerechten niet te zout, precies goed. Bezorging helemaal naar behoren, geen klagen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was alleen vergeten de rucola weg te halen van een broodje zoals ik gevraagd had, verder prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e bestelling bij Bliksem vers. Heerlijke pasta, nu supersnelle bezorging en vriendelijke bezorger. Ga ik vaker doen! 10/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten en top klantenservice 10/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, lekker en gezond 10/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De salade en het dessert waren top. Maar de paddestoelensoep was werkelijk niet te doen zo zout! Die heb ik helaas weggekieperd. Uitgeschoten met de sojasaus? Enfin, de volgende keer beter! Groet, Jenny 9/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en op tijd Top !!! 9/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten! 9/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. Vandaag wat niet eerbare takjes van de sugar snaps 9/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk, snel en lekker eten! 8/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 levertijd, brood was wat lauw en klammerig. jammer. ben beter gewend. 8/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, en ruim voldoende qua hoeveelheid. Aanrader voor een gezonde bezorg maaltijd. 8/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! En de verse ingrediënten vond ik top en lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Op de site kan op de hoofdpagina duidelijker het verschil komen te staan tussen een hoofdgerecht en menu. Dat was me in eerste instantie niet duidelijk. 8/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd😊, pasta was erg lekker. Broodjes waren wat klef, is normaal bij fastfood bezorging van snackbar, maar hier niet verwacht. Zou de volgende keer pasta of salade bestellen. Smaak was wel oké. Na eten kapsalon extra vlees, moest mijn man tot zes keer naar de wc, vanwege darm klachten.🙊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De salade was okay, vond het jammer dat mijn opmerking niet op tijd werd gelezen. Verder was de bestelling prima op tijd :) 8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie zijn een klant kwijt! ik heb dit ook aan de bezorger meegedeeld! 7/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heeerlijk 7/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag onze bestelling met bonnummer 33322 ontvangen voor de lunch, we misten 2 panini’s pulled chicken. De bezorger heeft jullie direct gebeld dat we er 2 missen, zelf ook gebeld, en ze zouden worden nageleverd. Uiteindelijk kwam de bezorger en die had maar 1 panini bij zich. Dus weer gebeld door de bezorger en er word nog 1 panini gebracht. Deze panini bleek redelijk aan de lauwe kant en niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Uiteindelijk is de 2e panini ook gebracht met daarnaast een aantal American cookies als troost! Dank je wel. 7/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Om uit te proberen heb ik enkele gerechtjes besteld. Paddestoelensoep was een voor mij iets te zoute heldere bouillon met wat (wel verse) paddestoelen. Hadden ze op de site mogen vermelden dat het een heldere soep was, want ik verwachtte een gebonden soepje. De panini met pulled chicken was goed gevuld, en smaakte goed. Alleen zal ik geen broodje meer bestellen omdat deze bij aankomst al doordrenkt is met de jus/vocht etc. Dan wordt het toch een slappe hap. De spare rib was prima, maar die smaakte hetzelfde als die ik wel eens bij het wc Kronenburg haal, dus vond de prijs/kwaliteitverhouding niet juist. De mango smoothie smaakte lekker fris. De website ziet er goed uit en bestellen gaat easy. Er staat nu niet eens een jongeman voor de deur met helm op die al weer op zijn scooter is verdwenen voordat ik hem kan bedanken, maar een vriendelijke mijnheer in een nette schort alsof hij rechtstreeks van een restaurant komt en netjes wacht totdat ik mijn bestelling in ontvangst heb genomen. Ik ga de volgende keer een van de menu's uitproberen, want dit bedrijf straalt toch een vriendelijkheid en professionaliteit uit en je kan zien en proeven dat de gerechten met zorg zijn gemaakt. 7/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, helaas niet warm meer (jammer!) 7/11/2020
Bliksem Vers 5 stars after 117 reviews
Bliksem Vers