Reviews


5 stars after 87 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De salade en het dessert waren top. Maar de paddestoelensoep was werkelijk niet te doen zo zout! Die heb ik helaas weggekieperd. Uitgeschoten met de sojasaus? Enfin, de volgende keer beter! Groet, Jenny 9/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en op tijd Top !!! 9/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten! 9/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. Vandaag wat niet eerbare takjes van de sugar snaps 9/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk, snel en lekker eten! 8/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 levertijd, brood was wat lauw en klammerig. jammer. ben beter gewend. 8/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, en ruim voldoende qua hoeveelheid. Aanrader voor een gezonde bezorg maaltijd. 8/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! En de verse ingrediënten vond ik top en lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Op de site kan op de hoofdpagina duidelijker het verschil komen te staan tussen een hoofdgerecht en menu. Dat was me in eerste instantie niet duidelijk. 8/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd😊, pasta was erg lekker. Broodjes waren wat klef, is normaal bij fastfood bezorging van snackbar, maar hier niet verwacht. Zou de volgende keer pasta of salade bestellen. Smaak was wel oké. Na eten kapsalon extra vlees, moest mijn man tot zes keer naar de wc, vanwege darm klachten.🙊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De salade was okay, vond het jammer dat mijn opmerking niet op tijd werd gelezen. Verder was de bestelling prima op tijd :) 8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 8/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie zijn een klant kwijt! ik heb dit ook aan de bezorger meegedeeld! 7/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heeerlijk 7/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag onze bestelling met bonnummer 33322 ontvangen voor de lunch, we misten 2 panini’s pulled chicken. De bezorger heeft jullie direct gebeld dat we er 2 missen, zelf ook gebeld, en ze zouden worden nageleverd. Uiteindelijk kwam de bezorger en die had maar 1 panini bij zich. Dus weer gebeld door de bezorger en er word nog 1 panini gebracht. Deze panini bleek redelijk aan de lauwe kant en niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Uiteindelijk is de 2e panini ook gebracht met daarnaast een aantal American cookies als troost! Dank je wel. 7/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Om uit te proberen heb ik enkele gerechtjes besteld. Paddestoelensoep was een voor mij iets te zoute heldere bouillon met wat (wel verse) paddestoelen. Hadden ze op de site mogen vermelden dat het een heldere soep was, want ik verwachtte een gebonden soepje. De panini met pulled chicken was goed gevuld, en smaakte goed. Alleen zal ik geen broodje meer bestellen omdat deze bij aankomst al doordrenkt is met de jus/vocht etc. Dan wordt het toch een slappe hap. De spare rib was prima, maar die smaakte hetzelfde als die ik wel eens bij het wc Kronenburg haal, dus vond de prijs/kwaliteitverhouding niet juist. De mango smoothie smaakte lekker fris. De website ziet er goed uit en bestellen gaat easy. Er staat nu niet eens een jongeman voor de deur met helm op die al weer op zijn scooter is verdwenen voordat ik hem kan bedanken, maar een vriendelijke mijnheer in een nette schort alsof hij rechtstreeks van een restaurant komt en netjes wacht totdat ik mijn bestelling in ontvangst heb genomen. Ik ga de volgende keer een van de menu's uitproberen, want dit bedrijf straalt toch een vriendelijkheid en professionaliteit uit en je kan zien en proeven dat de gerechten met zorg zijn gemaakt. 7/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, helaas niet warm meer (jammer!) 7/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg lekker! voor mij persoonlijk alleen veel te veel rucola, maar dat kon ik er vrij makkelijk afhalen 7/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, zowel lunch als diner. Top kwaliteit en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd. Verder nog complimenten over de duidelijke website. Je weet wat je besteld en hoe groot je portie moet zijn. 6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en lekker vers 😀 6/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed, enige kanttekening die ik heb is ik had extra vlees maar leek meer extra aardappel te zijn, of als dit al veel vlees was hoe weinig krijg je anders? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker, de aardappelpartjes waren alleen niet zo, taai en niet warm. voor de rest was het weer erg lekker. 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke broodjes! 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel, super lekker 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mn luxe broodje ossenworst niet zo luxe: ei en pica ontbraken. Wacht nog steeds op afhandeling hiervan na tel. Overleg. De rest was wel prima en lekker. 6/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De receptuur van de spinaziesalade was anders dan vorige keren. Vond het voorheen lekkerder. Maar dat is persoonlijk 6/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, het was heerlijk.en lekker warm. zoals gewoonlijk weer verrukkelijk. gr Coleta 6/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben lekker gegeten, het eten was nog goed op temperatuur. Gezond en niet duur. 5/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed te eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers 5 stars after 87 reviews
Bliksem Vers