Reviews


5 stars after 136 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben echt beter gewend, de rode bietenstamppot was enorm droog! Misschien iets van jus meeleveren? 1/15/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lange bezorgtijd voor 5 broodjes (ipv “binnen 45 min” zoals op de website vermeld wordt, duurde het 80 minuten voor we onze bestelling bezorgd kregen). Maar de broodjes waren wel vers en lekker. 1/14/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere broodjes, zullen vaker direct bestellen bij jullie 1/8/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ook deze keer weer zeer tevreden! 1/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet erg indrukwekkend. Te zoute boerenkool en de "gebakken" rijst was eigenlijk alleen maar uitgedroogd. Verder had het bakken niet het verlangde effect op de smaak. 12/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben al vaker besteld, Vorige keren waren we echt heel tevreden, deze keer was het helaas duidelijk minder. Het eten was lauwwarm en ietwat "verpieterd". Ik vond de couscous erg zout. Ook kwam de bestelling pas na een uur ipv de afgesproken max 3 kwartier, waar we overigens wel keurig over gebeld zijn. Goede intenties, maar vandaag viel het dus helaas wat tegen... 12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/24/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aardige bezorger en stip op tijd. Eten viel tegen, heel erg jammer. Bijvoorbeeld gebakken rijst was plakkerige natte rijst. Erg jammer, had hoge verwachtingen.. 12/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service en goede opvolging van extra wensen bij de broodjes. 12/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke maaltijden. Super bezorging. Gisteren waren ze niet helemaal op tijd (nog geen 10 minuten later!) maar meteen werd ik gebeld en kreeg gratis drankjes aangeboden. Dat is toch echt goede service. 12/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaliter goede ervaring met Bliksem, deze keer echter erg lang moeten wachten wat waarschijnlijk ook de oorzaak was van het niet-meer-zo-warme eten. De kwaliteit op zich is verder goed, dus jammer. 12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg tevreden! 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en voorde derde keer super lekker 11/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er supersnel en smaakte goed! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! En vlot bezorgd! 11/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slecht en nooit meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top!!! 11/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dieet informatie toevoegen zoals gluten etc. 11/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden! Snelle bezorging en het eten was heerlijk op smaak! Ook was het eten verpakt in duurzaam materiaal, helemaal top!! 10/31/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten! De keuze voor gezondere maaltijden maakt het ook een aanrader. De eerste keer was de bestelling later dan afgesproken, maar Bliksem Vers belde op om aan te geven dat er vertraging was door drukte en bood daar ook excuses voor aan. Erg netjes. We bestellen zeker vaker! 10/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Yo this was bad. 10/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was minder goed als wat we gewend zijn van bliksem vers. Komt misschien doordat het druk was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappeltjes waren lekker gekruid, de groenten lekker zacht en de pestosaus lekker zacht van smaak. Gerechten niet te zout, precies goed. Bezorging helemaal naar behoren, geen klagen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was alleen vergeten de rucola weg te halen van een broodje zoals ik gevraagd had, verder prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e bestelling bij Bliksem vers. Heerlijke pasta, nu supersnelle bezorging en vriendelijke bezorger. Ga ik vaker doen! 10/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten en top klantenservice 10/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, lekker en gezond 10/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De salade en het dessert waren top. Maar de paddestoelensoep was werkelijk niet te doen zo zout! Die heb ik helaas weggekieperd. Uitgeschoten met de sojasaus? Enfin, de volgende keer beter! Groet, Jenny 9/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en op tijd Top !!! 9/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten! 9/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. Vandaag wat niet eerbare takjes van de sugar snaps 9/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bliksem Vers 5 stars after 136 reviews
Bliksem Vers