Reviews


5 stars after 52 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, zowel lunch als diner. Top kwaliteit en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd. Verder nog complimenten over de duidelijke website. Je weet wat je besteld en hoe groot je portie moet zijn. 6/26/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en lekker vers 😀 6/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed, enige kanttekening die ik heb is ik had extra vlees maar leek meer extra aardappel te zijn, of als dit al veel vlees was hoe weinig krijg je anders? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker, de aardappelpartjes waren alleen niet zo, taai en niet warm. voor de rest was het weer erg lekker. 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke broodjes! 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel, super lekker 6/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was mn luxe broodje ossenworst niet zo luxe: ei en pica ontbraken. Wacht nog steeds op afhandeling hiervan na tel. Overleg. De rest was wel prima en lekker. 6/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De receptuur van de spinaziesalade was anders dan vorige keren. Vond het voorheen lekkerder. Maar dat is persoonlijk 6/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, het was heerlijk.en lekker warm. zoals gewoonlijk weer verrukkelijk. gr Coleta 6/4/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben lekker gegeten, het eten was nog goed op temperatuur. Gezond en niet duur. 5/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed te eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten, goede service. Ze belden dat door drukte ons eten wat later klaar zou zijn en boden drankjes aan “om de pijn te verzachten’, top! Guacamole bij de nacho’s zou nog wel lekker zijn.... 5/16/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Superlekkere broodjes, echt heel knapperig en rijkbelegd. Jammer dat er bij het maken van een keuze geen plaatje bij het genoemde broodje staat. Ik zou graag een salade als lunch willen bestellen. Deze worden nog steeds niet aangeboden, jammer. 5/14/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een kapsalon maar dan zonder het gevoel van zelfhaat en dat je aderen zijn dichtgeslibd na afloop. Lekker gegeten én razendsnel bezorgd :) 5/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, thnx weer👌 5/1/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
DE KWALITEIT WAS TOP; AFLEVERING SPOT ON. Website ook prima zij het dat het niet helemaal duidelijk dat jet dingen kan of moet bij bestellen die overigens niets kosten. Vakwerk. Werd ik echt erg blij van! Eric 4/29/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding. We bestellen nu regelmatig. Ga zo door. 4/27/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bliksemlekker! 4/23/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het gerecht Gebakken rijst smaakte goed, maar was gekookte rijst. 4/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer gezond en lekker eten, daarbij snel bezorgd. Helemaal niks op aan te merken. Thuisbezorgd zet ik graag buitenspel, gezien thuisbezorgd een aardige percentage pakt. Daarom ben ik ervoor mensen meer te motiveren via de website direct van Bliksemvers te bestellen. Die motivatie bleef vooralsnog uit. Gezien ik op thuisbezorgd een account heb, kost het meer moeite via de website te bestellen. Voor deze moeite mag bedankt worden. Volgens mij is via Ideal betalen bij Thuisbezorgd gratis, hier kostte het 35 cent, dat mag weinig zijn, toch heb ik nu het idee meer te hebben betaald en extra moeite heb gedaan. Die combinatie zet een rem op vervolgaankopen via de website. Slechts een tip, nogmaals alleen maar sterretjes voor het eten en de nette en snelle bezorging. 4/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd een half uur te laat bezorgd. De ei schil zat nog op het ei. 4/15/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burger en netjes op tijd bezorgd. 4/8/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De Pancakes waren niet warm en er zaten 4 plakjes gebakken spek bij en een erg klein plastic doosje zure besjes. Was niet lekker, en zeker niet voor herhaling vatbaar. Soep was waterig en flauw, pastasalade was veel penne, weinig inhoud en ook erg flauw, ook niet voor herhaling vatbaar. Het was bedoeld als feestelijke verjaardagsmaaltijd en zo heeft het niet geproefd. 4/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb heerlijk gegeten! Super vers en erg smaakvol! Goed gedaan jongens! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren heb ik bij jullie besteld, het eten is altijd goed en lekker en ook vind ik jullie bezorging best heel goed. Helaas heeft het gisteren 1 uur en 10 minuten geduurd voordat het eten uiteindelijk in mijn bezit was. Ik heb snel moeten eten omdat mijn volgende afspraak om 19.00 uur weer begon. Iets minder blij mee. Wat ik nog steeds erg goed vind is dat jullie bezorger belt met de klant als zij de weg niet kan vinden! En wel mooi dat het op zo'n dinsdagavond lekker druk is bij jullie. Dat bewijst ook wel dat jullie het goed doen;-). 3/11/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes! Foto bij ieder gerecht zou super zijn :-) 3/6/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pasta gegeten! Kwam vlot en was lekker. Hij was helaas niet heel warm maar pasta koelt nou eenmaal snel af. Maar ook lauw of koud lekker! Ook ruime vegetarische keuze! Voor herhaling vatbaar. 3/2/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel bezorgd, was ook goed warm. 2/8/2020
Bliksem Vers 5 stars after 52 reviews
Bliksem Vers