Reviews


5 stars after 344 reviews
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer errug lekker! 5/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger mag de volgende keer ook 1 keer aanbellen, dat is meer dan voldoende;). Broodje was verzopen in het water en dus helemaal doorweekt. Jammer want het was verder echt een lekker broodje. 5/21/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Couscous met pulled chicken. Erg lekker qua smaak maar heeel veel couscous en heel weinig groente (had extra groente erbij besteld). Ook hadden we een medium en een XL, de medium was zelfs zwaarder. (Ja ik heb echt gewogen want ik meende geen verschil te voelenXD). Voor mij mogen de verhoudingen dus anders. Maar smaak is top. Misschien even standaard hoeveelheden uitwerken voor iedere grote 5/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel erg lekker. 5/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Buikje rond gegeten. Het was weer erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is en voor een zondag gewoon optijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Large portie was niet erg groot 5/10/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 5/9/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/5/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas niet wat ik normaal gewend ben, geen geitenkaas terwijl wel besteld en de groenten uit de diepvries terwijl het normaliter altijd vers is. Ik houd niet van een review plaasten, maar dit is echter de 2de keer dat dit me overkomen is. Gisteren totaal niet tevreden geweest en ben toch echt een trouwe klant. 5/5/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het een fijne website; veel keuze en snelle bezorging 4/26/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was saai. Ik zie net dat ik de appelmoes, uiencompote en saus(?) die er voorheen gewoon bij zat, voor een meerprijs los had moeten bestellen. Ik had nu droge stamppot en zalm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als review is het misschien saai, maar het eten was weer erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets te vroeg maar beter dan te laat. Super lekkere stamppot! 4/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
XL pasta pesto besteld, krijg je een PLATTE bakje waar nog geen likje saus in pas mee voor de hele Xl pasta bak. Helft van de pasta lekker witπŸ‘πŸΌ Dit bakje saus krijg je ook bij een medium pasta, zeer slechte zaak. Geef gewoon 2 bakjes saus gierigaards. En niet te vergeten de poeder Parmezaanse kaas waar nog ook is 2 euro voor wordt berekenen, niet te geloven. De goedkoopste poeder kaas er op strooien maar wel 2 euro hanteren. 4/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt naar meer 4/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het weer erg lekker! 3/28/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en gezond, had iets warmer gemogen 3/28/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker, al was de oesterburger een beetje door elkaar gehusseld. 3/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en mooi binnen afgesproken tijd bezorgd. 3/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zoals altijd! 3/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 3/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta pesto besteld. Was heerlijk! Hoofdgerecht was ik meer dan voldoende. Aanrader! 3/5/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/2/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor het eerst in tijden dat ik laat leveren. site zag er goed uit. bestelde een kapsalon puled chicken extra vlees. kwam op tijd binnen etc. maar wat krijg je weinig. was wel lekker maar bakje was half vol naar mijn idee. en dan voor zo'n prijs? voelde als een halve kapsalon voor de dubbele prijs. beetje jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bezorging anderhalf uur duurde ipv de aangegeven 45 minuten. De bezorger was wel zeer vriendelijk en het eten was lekker. 2/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 2/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verse broodjes. Panini ham/kaas zat nauwelijks kaas op, mede daardoor nogal duur!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker! 2/16/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig zoals altijd! :) 2/10/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging, lekker gegeten! 2/7/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website kon je niet zien of je 1x of 2x iets besteld had, behalve aan het totaalbedrag. Jammer dat de broodjes slap waren geworden omdat ze warm waren geworden door de warme gerechten. 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super broodje zoals altijd 2/4/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn absoluut favoriete keus voor gezonde en verse maaltijden! En jullie chocolademousse is zooooooo lekker! Ik zou, als ik via de site bestel, graag de mogelijkheid hebben om bij de online betaling, de mogelijkheid hebben om fooi toe te voegen voor de bezorger. Heerlijk eten! 2/1/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de maaltijd niet echt warm, en miste ik het dille creme fraîche sausje.... Framboos mousse was echt goddelijk!!! 🌞🌞 De rest was ook heerlijk! Dankjewel mannen! πŸ’žπŸ™ 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 1/31/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, zoals gewoonlijk. 1/24/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede portie’s, lekkere smaken en betaalbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Bliksem Vers Vlamoven 34 0263030463
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Bliksem Vers 5 stars after 344 reviews
Bliksem Vers